Videoapteekki

Voit nyt hoitaa apteekkiasioinnin myös etänä!

Lataa puhelimeesi helppokäyttöinen REMOMEDI- sovellus

 1. Tunnistaudu palveluun omilla pankkitunnuksillasi. Tunnistautuminen tarvitaan vain kerran, jotta voidaan varmistaa että olet oikea henkilö pyytämään reseptitietojesi käsittelyä.
 2. Anna sovellukselle vähintään lupa käyttää mikrofonia.
 3. Lisää maksukortti. Nopeutat näin tilaustesi käsittelyä. Sovellus on ilmainen, ainoastaan ostoksesi veloitetaan kortilta.
 4. Anna sähköpostiosoitteesi, joka toimii käyttäjätunnuksena
 5. Luo oma henkilökohtainen 4-numeroinen salasana.
 6. Kun olet kirjautunut, valitse listasta Parikkalan apteekki ja soita videopuhelu.
 7. Mikäli meillä on jonoa, soitamme sinulle takaisin. Älä sulje sovellusta.
 8. Farmaseutti vastaa videopuheluusi, hakee lääkemääräyksesi, neuvoo lääkkeiden käytössä ja vastaa kysymyksiisi. Voit myös ostaa itsehoitotuotteita puhelusi aikana
 9. Palvelun kautta ei voi tilata huumausaineiksi luokiteltavia valmisteita eikä tiettyjä keskushermostoon vaikuttavien lääkkeiden pakkauksia.
 10. Puhelun aikana maksat ostoksesi maksukortillasi.
 11. Saat puhelimeesi noutokoodin, jolla voit noutaa tilaamasi lääkkeet apteekin noutoautomaatista tai apteekin kassalta. Kysy myös mahdollisuutta kotiinkuljetukselle.

Katso video ⇒ 


Hae apteekkiostosi kaupan auki ollessa helposti, nopeasti ja vaivattomasti – noutolokerosta

Parikkalan apteekin noutolokero sijaitsee S-marketilla, apteekin sisäänkäyntiä vastapäätä ja on käytettävissä kaupan aukioloaikoina.

Käytännössä asiakas sopii apteekin kanssa tarvitsemansa apteekkituotteen toimituksen noutolokeroon ja apteekki toimittaa valmisteen haettavaksi noutolokerosta. Asiakas saa matkapuhelimeensa tekstiviestillä lokeron avauskoodin ja voi hakea apteekkioston kauppareissulla. Noutolokerotoimitukset ovat mahdollisia vain maksetuille tai laskutetuille ostoille. Kysy lisää noutolokerosta apteekista.